Vakantiehuisje huren voor langere tijd

Voor projectmatig werk, vergaderingen die zijn uitgespreid over enkele dagen, meerdaagse vakbeurzen, cursus- of workshopweekenden, congressen en andere zakelijke meetings die op locatie plaatsvinden is woonruimte nodig. Degelijke huisvesting is een eerste vereiste. Ook wanneer u moet wachten op de oplevering van uw nieuwe woning is tijdelijke woonruimte essentieel.

Daarvoor heeft een werkgever meerdere opties, maar naast de meest voor de hand liggende kunt u met een vakantiehuis huren langere tijd beschikken over een uitstekende woonruimte voor uw personeel en relaties. Roompot Business heeft een omvangrijk bestand van bungalowparken waar bedrijven een tijdelijk vakantiehuisje huren kunnen. Dus bent u op zoek naar recreatiewoningen tijdelijk huren, bent u bij Roompot Business aan het juiste adres.

Geïnteresseerd in een stacaravan voor langere tijd?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact op met ons team.

Lange termijn verhuur vakantiehuis

Lange termijn verhuur vakantiehuis

Wij bieden bungalows te huur in een groot aantal varianten en voor elk denkbaar budget op onze vakantieparken. Er zijn tientallen vakantieparken met een vakantiehuis in Nederland die van onze dienst als intermediair voor tijdelijke huisvesting gebruikmaken. Hierdoor bent u altijd in staat om bij een vakantiehuis voor langere tijd huren een woongelegenheid te vinden in de beoogde regio.

Al naar gelang de beschikbaarheid rond de locatie waar uw medewerkers naartoe worden uitgezonden, heeft u de keuze uit moderne groep accommodaties, mooi chalet huur, ruime landhuizen, luxe villa’s, centraal gelegen appartementen en exclusieve duin- en strandbungalows. Het tijdelijk onderkomen is volledig gemeubileerd. Omdat u via Roompot Business een vakantiehuisje langere tijd huren kunt in de mooiste streken van Nederland en Duitsland, verblijft uw personeel altijd in een uitnodigende omgeving. Dit kan verschillen per park, maar gaat van bosrijke omgeving tot vakantiehuisjes aan het water. 

Vakantiehuis huren voor langere periode

Fraaie natuur en een ambiance die uw personeel zich thuis laat voelen zijn één ding. Het is echter tevens van belang dat er goede voorzieningen op het bungalowterrein aanwezig zijn. Daarom hebben veel van de parken waar een vakantiehuisje huren voor langere tijd mogelijk is de beschikking over een eigen super- of minimarkt.

Voor extra gemak kunt u bij een groot deel van ons aanbod voor tijdelijk wonen gebruik maken van een broodjes- of ontbijtservice. Uiteraard ontbreken gelegenheden om buiten de deur te eten in de buurt van de tijdelijke huurwoningen evenmin. Bij een vakantiehuisje tijdelijk huren is op het terrein zelf doorgaans minimaal één uitgebreide horecazaak aanwezig. Vaak betreft het een restaurant, maar ook eetcafés, snackbars, pizzeria’s en pannenkoeken huizen zijn vertegenwoordigd.

Vakantiehuis huren voor langere periode
Huren vakantiehuis langere tijd

Huren vakantiehuis langere tijd

Eten en het doen van de dagelijkse boodschappen behoren tot de eerste levensbehoeften, maar mogelijkheden tot ontspanning, sport en verstrooiing in de vrije uren zijn minstens zo gewenst. Afgezien van de faciliteiten in de steden en dorpen in de omtrek, bieden ook de bungalowparken zelf vaak volop mogelijkheden voor buiten het werk of de zakelijke afspraken om.

Het aanbod verschilt natuurlijk per locatie waar u een vakantiehuis voor langere tijd huren kunt. Onder andere fietsverhuur, bootverhuur, een zwembad, een sauna, een fitnessruimte, een wellnesscentrum, een golfterrein en een tennisbaan maken deel uit van het recreatieve aanbod. Daarnaast is wifi beschikbaar, en is ook elk lange termijn verhuur vakantiehuis voorzien van een televisie. Dus bent u op zoek naar een tijdelijke woning voor personeel, dan bent u bij Roompot Business aan het juiste adres.